maandag 8 juli 2013

Cursus 'Omgaan met energieën' start opnieuw in september 2013

De cursus 'Omgaan met energieën' - speciaal bedoeld voor hooggevoeligen - op het Parapsychologisch Instituut in Utrecht gaat in september 2013 opnieuw van start. Dat is in elk geval de bedoeling. Als er zich genoeg deelnemers aanmelden via www.parapsy.nl kunnen we in deze cursus opnieuw werken aan 'loslaten, centeren en aarden'.


In dit licht gekleurde pand vlakbij Utrecht CS vindt de cursus plaats
Naast 'hsp's' ('high sensitive persons') hebben er tot nu toe telkens ook onverwacht veel hulpverleners aan deze cursus meegedaan - voor een deel omdat zij met hooggevoeligen te maken krijgen, maar uiteraard kunnen hulpverleners ook zelf hooggevoelig zijn. Veel therapeutisch en ander hulpverlenend werk vraagt om het inzetten van je empathie - het meevoelen met de ander. Wie zich goed op anderen kan afstemmen, heeft vaak des te meer los te laten.

In de cursus doen we lichaamsgerichte, meditatieve ontspanningsoefeningen waarbij je goed kunt voelen of je je energie laat stromen dan wel in- en vasthoudt. De bekkenademhaling staat hierbij centraal, en helpt om stevig met beide benen op de grond te leren staan.

De data van het nieuwe cursusseizoen, 5 zondagen, zijn in 2013: 15 september, 13 oktober, 17 november, 15 december, plus 19 januari 2014.

Nadere informatie elders op dit blog (klik eventueel op het label 'OMGAAN MET ENERGIEËN' direct hieronder) en op www.parapsy.nl. Klik op die site eerst op 'Cursussen' en dan op 'Omgaan met energieën - loslaten, centeren en aarden'.
Inschrijving kan alleen via het online-inschrijfformulier op diezelfde site.

Nog nadere vragen, bijvoorbeeld in verband met persoonlijke omstandigheden en moeilijkheden? Stuur gerust een mailtje naar peter.kampschuur@kpnmail.nl

Geen opmerkingen: