woensdag 9 januari 2013

Nieuwe cursus 'Omgaan met energieën' start 10 februari

op het Parapsychologisch Instituut in Utrecht


Deze cursus vindt plaats op vijf zondagen, eens per maand, van februari t/m juni 2013. De cursus is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die kampen met de nadelen van hooggevoeligheid maar tot nu toe is er ook door diverse hulpverleners aan deelgenomen. En daarnaast door mensen die kennis willen maken met de specifieke vorm van lichaamsgerichte, meditatie die door Hetty Draayer is geïntroduceerd.


Niet alleen HSP's (high sensitive persons) maar iedereen voelt meer dan men doorgaans aanneemt, en alles wat we voelen is energie - trilling, straling, vibratie, resonantie. Wie zijn of haar eigen 'energiehuishouding' in orde maakt, kan beter omgaan met alles wat er uit de omgeving van ons lichaam op ons af- en binnen komt. In de cursus oefenen we in het loslaten uit-, en het 'centeren' en 'aarden' van ons eigen energielichaam. Het gaat om meditatieve ontspanningsoefeningen op basis van de bekkenademhaling. Door het ademen vanuit het 'chi-punt' in het bekken kunnen we met onze aandacht de doorstroming door de meridianen (energiebanen) gunstig beïnvloeden (zie illustratie). Zo kunnen we dieper ontspannen en ook stevig 'met beide benen op de grond' staan.

Data van de cursus: 10 feb., 10 mrt., 14 apr., 12 mei en 9 juni
Kosten: € 175,-
Aanmelding: via het online inschrijfformulier op www.parapsy.nl

Zie voor meer informatie andere berichten op dit blog; klik direct hier onder op het label 'OMGAAN MET ENERGIEËN'Geen opmerkingen: