woensdag 17 juni 2009

Workshop Spiritualiteit en energie: de kundalini-kwestie

Op basis van het gelijknamige boek (Katwijk, 26 september 2009)

Het (in april verschenen) boek onder deze titel biedt een diepgaande en nieuwe (maar tegelijk oeroude) visie op psycho-energetische problemen als gevolg van het (per ongeluk of opzettelijk) prikkelen van de ‘kundalini-energie’, het z.g. ‘slangevuur’ uit de bron in het bekken. Veel mensen op de innerlijke weg krijgen hiermee te maken, vaak onvoorbereid. De bedoelde oerkracht kan je hele leven op z’n kop zetten als je niet weet hoe je ermee moet omgaan. Eigenlijk hebben alle beoefenaars van yoga, meditatie e.d. deze informatie nodig, en voor hulpverleners zou e.e.a. verplichte kost moeten zijn. Na een korte inleiding omvat de workshop enige lichaamsgerichte, meditatieve adem- en visualisatie-oefeningen voor het ‘centeren’ en ‘aarden’ van deze kracht, die een rol speelt bij alle bewustwording. Het programma voorziet ook in een wandeling. Hoewel er in principe gelegenheid voor persoonlijke vragen is, ligt de bedoeling van deze workshop niet in discussie en theoretisch leren maar in werken aan jezelf, in alle rust.


Mee te nemen: meditatiekrukje (op een kussen of stoel zitten kàn ook, een krukje is beter); iets om op te liggen; hoofdkussentje; deken om over- of om je heen te doen; warme sokken o.i.d.; lunchpakket


Datum: zaterdag 26 september 2009

Plaats: Niet Hogeschool Helicon in Den Haag, zoals eerder gemeld, maar het Wakilhuis in Katwijk aan Zee, Zuidduinseweg 5 (behorend tot de Soefitempel)

Tijd: 10.00 - ca. 17.00 uur

Kosten: € 65,-.

Info / aanmelding: tel. 070 328 09 96 of per e-mail aan ingrid.huet@arcoflight.nl


Geen opmerkingen: